Gespot bij HipPeZ | DeeluXe voor stoere boys!

Als moeder van twee jongens ben ik altijd op zoek naar hippe jongenskleding. Kleding die verfrissend en stoer is. Kleding voor stoere jongens die graag trendy voor de dag willen komen. Daarnaast is het altijd leuk om een nieuw merk te vinden, eentje die je nog niet veel ziet in Nederland. Vandaag vonden we een nieuw, stoer merk bij Roos & Tijn; DeeluXe.

Ze hebben een nieuw merk online bij Roos & Tijn: DeeluXe, een hip en stoer Frans merk, alleen voor stoere boys! DeeluXe is in 2004 gelanceerd als een succesvol, innovatief en progressieve collectie. De focus ligt op twee doelgroepen namelijk, de man van 15-35 jaar en de jongen tussen 8 en 16 jaar.

De designers bij DeeluXe word geïnspireerd door het alledaagse leven met invloeden vanuit het straatbeeld vanuit o.a. New York, de muziekwereld, kunst en de club scene. Vandaag de dag word het merk gedistribueerd vanuit Frankrijk naar vele andere delen binnen Europa zoals de Benelux. Deeluxe wordt veelal verkocht vanuit eigen winkels, multibrand stores en warenhuizen en vanaf nu dus ook bij Roos & Tijn. En wij kunnen melden dat we daar heel blij mee zijn. Moet je die shirts en polo’s eens zien. Die polo’s zijn geweldig vinden ze bij Roos & Tijn en daarmee zijn ze niet de enige ook wij vielen als een blok voor deze hippe uitvoeringen.

Zin in wat nieuws, wat hips en wat stoers? DeeluXe is verkrijgbaar bij de HipPeZ aangesloten webshop Roos & Tijn.