Geboortepost – hippe geboortekaartjes

by Theresia on 22 januari 2016

in ► Zwanger & Newborn, ★ Webwinkels, Geboortekaartjes, Hippez Blognieuws

Geboortepost, it’s all in the name. De allerleukste post om te versturen is natuurlijk de aankondiging van jullie net geboren kindje. Je wilt de wereld laten weten dat hij of zij geboren is, en dat doe je natuurlijk het liefst met een kaartje dat perfect bij jullie past. Dat geboortekaartje vind je vast bij Geboortepost.nl.

Geboortepost-sprookjes-hippez

Bij Geboortepost is de keuze uit kaartjes enorm. Zo zijn er vele unieke kaartjes zoals die geweldige krijtbordkaartjes van Cute Moments Photograpy. Je eigen kindje als surfer, piraat, supergirl of bijvoorbeeld in de lucht aan vele ballonnen. Hip en persoonlijk.

Maar dat is niet het enige label waar Geboortepost zich mee onderscheidt. Baby in Wonderland is er ook zo eentje. Te leuk! Je eigen new born wordt in een toffe droomwereld geplaatst. Zo wordt hij of zij een heuse acrobaat, of als knuffel in een grijpmachine, dansend op een piano of op de ladder op weg naar de maan en ga zo maar door.

Geboortepost-HipPeZ

Geboortepost heeft ook haar eigen collectie die je in een enkele, dubbele of drieluik kunt bestellen. Net wat jij mooi vindt. Daarbij zijn er kaartjes met Arabische teksten, cartoons, oud Hollands maar ook klassiek. Ook aan adoptie is gedacht. Voor iedere geboorte het juiste kaartje.

Bij geboortepost krijg je een fijne service, shop je al een geboortekaartje vanaf 59 cent, krijg je een laagste prijsgarantie, ontvang je een gratis proefdruk en een gratis verzendservice, krijg je het gekozen geboortekaartje in hoge resolutie toegezonden en wanneer je hem voor 15:00 besteld gaat de bestelling dezelfde dag nog op de post. Zo heb jij ze snel in huis en kan je nog meer genieten op die grote roze wolk.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Geboortepost.nl

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: