Mag jij jouw baby verwelkomen in de winter? Dan is een bijpassend geboortekaartje in winterstijl wel erg leuk. Geboortekaartjes winter zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten bij MyCards, en ja ze zijn stuk voor stuk superleuk. Kun jij kiezen?

Geboortekaartje winter - MyCards - HiPPeZ

Geboortekaartjes winter

De winter is een van de mooie vier seizoenen, hoe leuk is het dan om een geboortekaartje te kiezen in deze stijl. Geboortekaartjes in het thema winter zijn er volop verkrijgbaar en aanpasbaar aan jouw wensen bij MyCards. Verschillende merken en illustratoren hebben voor jouw winterbaby de allermooiste kaartjes ontworpen.

Van langwerpig en enkel tot de dubbele vierkanten en van lief en kleurrijk tot rustig en allemaal helemaal volgens de laatste trends. Kies voor het lieve babyblauw, het schattige roze of ga voor het hippe mintgroen.

romantisch-winter-geboortekaartje-meisje - MyCards - Hippez

Broertje, zusje, tweeling

Of je kindje nu de eerste is in het gezin, de tweede, derde of vierde voor iedere samenstelling is er een bijpassend kaartje. Ook wanneer je een tweeling verwacht, en het fijne bij MyCards is dat je het kaartje naar eigen wens kunt aanpassen. Het alvast helemaal kunt ontwerpen en na de geboorte de laatste gegevens invullen en bestellen maar. Superhandig! En wanneer je hulp of advies nodig hebt kun je heel simpel contact opnemen, ze zijn je graag tot dienst bij MyCards.

winter-geboortekaartje-jongen-houten-slee

Gratis proefdruk

Wat ook zo fijn is hier bij MyCards.nl is dat je een gratis proefdruk van jouw ontwerp kunt aanvragen. Zo kun je kiezen uit zes soorten papier en kun je thuis het kaartje uitgebreid bekijken, voelen en online eventueel nog aanpassen. Ook is het mogelijk om een eigen kaartje te ontwerpen, of er eentje zelf samen te stellen, zo kun je bijvoorbeeld het hele gezin op het kaartje plaatsen in verschillende leuke illustraties.

Keuze genoeg, makkelijk te bewerken of zelf te ontwerpen en hulp binnen handbereik. Het grootste geluk verdient het mooiste geboortekaartje.

winter-geboortekaartje-liggend-formaat-jongen - MyCards - Hippez

Op zoek naar meer geboortekaartjes? Lees hier verder >>>