Geboortekaartjes vol liefde

by Theresia on 1 maart 2017

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Wanneer je in blijde verwachting bent kun je vast niet wachten om de kleine in je armen te sluiten. Je voelt je trots en vol liefde voor jullie kindje, een nieuw leven waarvoor je onvoorwaardelijke liefde voelt. Daar hoort een bijpassend kaartje bij. Nieuw in het assortiment bij Geboortepost zijn deze geboortekaartjes met hartjes. Zijn ze niet enig?

Geboortekaartjes hart - Geboortepost - HipPeZ

Het eerste geboortekaartje heeft slingers van hartjes en een vogeltje, uitgevoerd in een lieve roze kleur. De slingers met hartjes en het vogeltje vind je ook terug op de roze binnenzijde, waar ze aan beide zijden in de hoeken hangen.

Het tweede geboortekaartje is voorzien van een mintgroen aquarel hart waarin de naam en geboortedatum gezet kan worden. Mooi in al zijn zachte eenvoud. De binnenkant heeft aan de linkerzijde ook zo’n hart waarin een klein geboortegedichtje past. Rechts bij de naam komt het hartje in het klein. Dit liefdevolle geboortekaartje is ook verkrijgbaar in een roze variant.

hip-geboortekaartje-jongen-met-hartje-aquarel-Geboortepost - HipPeZ

Het laatste geboortekaartje, rechtsonder, is mintgroen en naast de naam en de geboortedatum voorzien van heel veel witte hartjes. Aan de binnenzijde is de linkerkant wit voorzien van groene hartjes en de rechterzijde mintgroen met een witte tekst.

Dit is nog maar een kleine greep uit het enorme assortiment geboortekaartjes bij Geboortepost.nl. Bij deze HipPeZ aangesloten shop ontvang je een gratis proefdruk van je ontworpen kaartje, hebben ze een 24 uur service zodat je de geboortekaartjes altijd snel in huis hebt én bieden ze de laagste prijsgarantie.

Geboortepost - HipPeZ

Ook interessant:

Previous post:

Next post: