HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Geboortekaartjes voor lente- en zomerbaby’s

Geboortekaartjes voor de lente- en zomerbaby’s op komst bij Liefs van Anet. Wat zijn ze weer leuk de handgetekende geboortekaartjes van de hand van Anet van de Vorst. De liefde en passie die zij heeft voor het ontwerpen van deze kaartjes spat van je scherm. Of je straks een klein jongetje of meisje in je armen mag sluiten.

LiefsvanAnet - Geboortekaartjes jongen - HipPeZ

Handgetekende geboortekaartjes

De handgetekende geboortekaartjes van Liefs van Anet hebben een herkenbare eigen stijl. Lief, vrolijk, hip en tijdloos. Voor de fans van kleurrijke geboortekaartjes tot de monochrome liefhebbers en alles wat daar tussenin zit. Kies voor het vrolijke mintgroen of het lieve babyblauw voor de kleine jochies. Een stoere auto, tipi, driewieler, wiegje of tussen de bloemen. Er is een ruime keus.

Ook voor de meisjes op komst is er veel leuks te ontdekken bij Liefs van Anet. Vrolijke illustraties met de keuze uit veel of weinig kleur, het hippe zwart/wit en allemaal in verschillende sferen. Ook voor de lente en de zomer zijn er weer tal van leuke kaartjes, en allemaal even leuk.

LiefsvanAnet - geboortekaartjes meisje - HipPeZ

Of je nu je eerste kindje mag verwelkomen, de tweede, derde of vierde, ook de broertjes en zusjes kunnen erbij op het kaartje. Zo maak je het geboortekaartje van jullie nieuwe telg nog persoonlijker. Alle kaartjes zijn geïllustreerd in een schetsmatige tekenstijl en ingekleurd met verf en markers wat een fris en helder kleurgebruik geeft aan de kaartjes.

Ook aan de tweelingen op komst is gedacht bij Liefs van Anet en niet te vergeten de kraamkaartjes, deze kraamkaartjes zijn te bestellen in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Fijn wanneer je een kraamfeest of kraamborrel wilt geven. En er voor kiest om iedereen op hetzelfde tijdstip voor te stellen aan jullie nieuwe gezinslid. Met de code AVGPD01 ontvang je een gratis drukproef van het door jou gekozen en ingevulde kaartje.

Je shopt deze prachtige geboortekaartjes en kraamkaartjes online bij de HipPeZ aangesloten webwinkel Liefsvananet.nl

LiefsvanAnet - geboortekaartjes tweeling - HipPeZ