Geboortekaartje lama handgetekend en supermooi

Liefs van Anet heeft wel weer een nieuw en kleine serie superlieve geboortekaartjes met lama’s ontworpen. Het geboortekaartje met de lama is net zo lief, knuffelig, zoet, vrolijk en hip als de lama zelf. Kondig de geboorte van jullie kindje aan op een handgetekend geboortekaartje van LiefsvanAnet.nl.

Geboortekaartje Lama - Liefs van Anet - HiPPeZ

Geboortekaartje lama

Zodra je in verwachting bent, het geslacht van je kindje weet, kun je beginnen met het zoeken naar het ultieme geboortekaartje. Liefs van Anet is daarbij een uitstekende start wanneer je dol bent op lieve, unieke en handgetekende geboortekaartjes. Neem bijvoorbeeld de geboortekaartjes met de lama’s. Zijn ze niet schattig? Hier worden wij op de redactie helemaal vrolijk van. Een zachte, grappige en guitige lama op het geboortekaartje van jouw baby. Met de keuze uit zes verschillende soorten is het echt genieten. Ga je voor het mooie blauw of kies je voor roze?

En dan, ga je voor de altijd populaire silhouetkaartje, kies je voor wat vrolijkheid en detail of word jij helemaal blij van het kaartje met de lama die een mandje met baby op de rug heeft? Ik geef het je te doen, om uit deze supertoffe geboortekaartjes te kiezen. Alle kaartjes worden met de hand getekend door illustrator Anet van der Vorst, dat geeft de geboortekaartjes een eigen en unieke uitstraling. Je herkent de tekeningen van Anet aan de schetsmatige stijl van tekenen en aan het kleurgebruik.

LiefsvanAnet - Hippez

Geboortekaartje aanpassen naar jouw smaak

Wat ook zo fijn is aan de geboortekaartjes van Liefs van Anet is dat je de kaartjes naar eigen wens kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een andere achtergrond, vul je eigen tekst in en kies een andere illustratie erbij, verander het lettertype en ga zo maar door. Je kunt je met de ontwerptool heel makkelijk uitleven om het geboortekaartje helemaal naar eigen wens te maken. Hoe leuk, fijn en handig is dat? En kom je er zelf niet uit of heb je een vraag, met wat hulp van de uitstekende klantenservice lukt het zeker!

LiefsvanAnet geboortekaartje lama meisje Hippez

Gratis drukproef

En heb je het geboortekaartje helemaal naar je zin, dan bestel je de gratis drukproef met de code AVGPD01 Zo kun je thuis op je gemak het kaartje aan alle kanten bekijken en voelen. Bestel je de geboortekaartjes, dan kun je vooraf de enveloppen ontvangen zodat je die ruim voor de bevalling al kunt schrijven. Als je na je bevalling de kaartjes voor 12:00 uur bestelt worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden, zodat jij ze snel in huis hebt en de geboorte van jullie kindje snel wereldkundig kunnen maken met een tof geboortekaartje.

Shop de liefste geboortekaartjes online bij Liefsvananet.nl

geboortekaartje Lama silhouet - Liefsvananet - Hippez

Op zoek naar nog meer geboortekaartjes? Kijk hier verder >>>