Funnyfrog | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 6 november 2011

in Hippez Blognieuws, Meisjeskleding

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
HipPeZ winkel Funnyfrog is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. Tijd voor een nadere kennismaking met deze bijzondere shop, inclusief een kortingsactie!

Over de webwinkel
Funnyfrog is een vrij nieuwe kinderkleding webwinkel die sinds 1 januari 2011 online is gegaan. Funnyfrog is het adres voor alle meisjes in de hele wereld vanaf maat 86 t/m 146. De shop verkoopt jurkjes, tasjes, t-shirts met print, haarbandjes en sjaaltjes. Allemaal van het eigen eigen label ‘funnyfrog’ en (bijna) alles zelf gemaakt. Funnyfrog onderscheidt zich van andere kindermode webshops door een uniek concept waarbij maximaal 7 exemplaren van ieder artikel te verkrijgen zijn en de jurkjes en tasjes zijn origineel qua ontwerp en kleurstellingen.

Over de eigenaar
Wij hechten er bij HipPeZ veel belang aan dat je weet met wie je zaken doet op internet en aan een persoonlijke service. In tegenstelling tot een stenen winkel zie je bij een webwinkel immers niet met wie je te maken hebt, maar daar brengen we bij HipPeZ verandering in want wij geven ook graag een blik achter de webshop schermen van onze aangesloten shops. Het gezicht achter HipPeZ winkel Funnyfrog is Mariska, een mama van 40 lentes jong. Mariska vertelt ons: “Ik heb de liefste kinderen van de hele wereld en een super echtgenoot. Ben ook dol op mijn 2 Britse kortharen. Mijn opleiding en ervaringen zijn begonnen in de horeca, ik heb dat 16 jaar gedaan.”

Mariska maakte daarnaast als hobby ook jurkjes en accessoires. Zo ontstond het idee geboren om een webwinkel te beginnen. Mariska: “Dat was een logische stap, nadat ik al enige tijd jurkjes en accessoires verkocht aan huis en op Marktplaats. Ik voelde niet de behoefte om een winkelpand te huren en wilde toch graag mijn klantenbestand uitbreiden en meer meisjes blij maken. Op dit moment draait de webshop zo goed dat ik er fulltime werk. Ik neem nu dan ook geen opdrachten meer aan buiten de winkel om.” In het begin heeft Mariska heel veel hulp bij het opzetten van de webwinkel, zeker in de voorbereidende fase. Omdat Mariska nu al haar tijd aan Funnyfrog besteedt runt ze de shop alleen, maar ze heeft wel een fantastische boekhoudster en haar man is het brein achter de marketing en de commercie. Mariska’s dochter past veel monster modellen, vriendinnen helpen met stof en kleurkeuzes. Kortom, eigenlijk doet Mariska het helemaal niet alleen.

HipPeZ
Funnyfrog heeft gekozen om zich aan te sluiten bij HipPeZ omdat Mariska zelf gebruik maakt van HipPeZ als ze bijzondere kinderkleding zoekt. Mariska: “Dan denk ik dat mijn doelgroep dat ook zal doen en de analytics hebben al bewezen dat veel klanten via Hippez op mijn site komen!”

Korting
Funnyfrog heeft ook een exclusieve kortingsactie voor alle HipPeZ bezoekers. Met de kortingscode: Hippez 2011 krijgt iedere klant 10% korting op het totaalbedrag dat wordt besteed bij funnyfrog.nl. Deze code blijft geldig tot 31 december 2011 en kan meerdere malen, dus bij iedere nieuwe nieuwe bestelling, opnieuw worden gebruikt.

Funny FrogBezoek HipPeZ winkel Funnyfrog That’s Funny! Exclusieve jurkjes voor unieke meisjes
Nieuwe meisjeskleding (2-10 jaar). Exclusieve jurkjes, 7 ontwerpen, 7 maten en slechts 7 stuks.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: