Funky XS | voor een hippe zomer

by Theresia on 23 maart 2012

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Heerlijk al die nieuwe en vrolijke voorjaars- en zomercollecties in de winkels. De kleuren spatten van het scherm en daar houden wij zo van in de komende maanden, het kan niet vrolijk genoeg allemaal. Het hippe Hollandse merk Funky XS heeft ook een hele hippe collectie met zomerkleding klaar hangen. De shirts zijn geïnspireerd op het heerlijke lazy zomergevoel, bij de jongens vind je dan ook shirts met de naam Surf Dude. Helemaal leuk. Maar ook stoere shirts met de tekst: Why are you looking at me? Stoer, hip en eigenwijs.

Bij de meisjes is het lekker girly met onderandere een shirt met fotolijstjes voorzien van allerlei soorten make-up spulletjes. Dat wordt vast de favoriet van jouw dochter. Of het streepjesshirt met het hartje van kant. Als je net zo’n fan bent van de lente en de zomer moet je zeker deze collectie gaan bekijken bij Eigenwijzz want dan kom je zeker in de stemming.

De shirts zijn verkrijgbaar in de maten 68/152 en de kleine maatjes hebben twee drukkers op de schouders. Net zo hip als je grote broer of zus met Funky XS. Het motto van Funky XS is dan ook: anders dan anders, niet sweet & suger, maar stoer, funky en cool! Dare 2 be funky!

 

Eigenwijzzshop
Nieuwe kinderkleding (0-12 jaar) met G!irls Rock, LOLO Love to Love, Funky XS, O’Chill, TucTuc, Pogi B en Salty Dog.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: