Funky XS – durf jij het aan?

by Theresia on 13 juni 2011

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Ken je het funky en punky merk Funky XS al? Het Nederlandse kinderkledingmerk Funky XS is opgericht in 2008 en is bekend om haar stoere, hippe shirts en longsleeves met geweldige prints. Het concept van Funky XS is dan ook mooie t-shirts van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een slanke pasvorm met superstoere prints afgeleid uit de volwassen mode. Anders dan anders, niet sweet & sugar, maar stoer, funky en cool.

De collectie wordt 2x per jaar vernieuwd. In het zomerseizoen vind je de stoere shirts met korte mouw en in de winter shirts met lange mouw. Funky Xs is een echt t-shirtconcept met een hippe uitstraling.

De collectie wordt geproduceerd in Turkije, waar wordt samengewerkt met een fijne fabriek waar ook de collecties van o.a. Energie en Miss Sixty worden gemaakt. Kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel. Funky Xs begon met een eigen webshop maar sinds ongeveer 1,5 jaar vind je dit hippe merk ook in zo’n 100 andere hippe (web)winkels in Nederland en Belgie. De uitbreiding gaat nog verder want er is ook veel vraag naar deze shirts vanuit Frankrijk, Spanje, UK en Duitsland. Het motto van Funky XS is: “Dare 2be Funky. Dit hippe merk is verkrijgbaar bij HipPeZ aangesloten shop D.A.R.E. Kidswear. Ons motto: “Dare 2be Funky”!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: