Funky XS, het funky en punky kinderkledingmerk uit Nederland is niet meer uit de winkels weg te denken. Het merk dat in 2008 op de markt kwam heeft enorme sprongen gemaakt. Iedereen kent wel een shirt van Funky XS, wat meestal heel herkenbare en kekke prints zijn. Het concept van Funky XS is dan ook mooie t-shirts van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een slanke pasvorm met superstoere prints afgeleid uit de volwassen mode. Anders dan anders, niet sweet & sugar, maar stoer, funky en cool.

De collectie wordt geproduceerd in Turkije, waar wordt samengewerkt met een fijne fabriek waar ook de collecties van o.a. Energie en Miss Sixty worden gemaakt. Kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel. Funky Xs begon met een eigen webshop maar sinds ongeveer 2  jaar vind je dit hippe merk ook in zo’n 100 andere hippe (web)winkels in Nederland en Belgie. De uitbreiding gaat nog verder want er is ook veel vraag naar deze shirts vanuit Frankrijk, Spanje, UK en Duitsland. Het motto van Funky XS is: “Dare 2be Funky”.

Deze herfst/wintercollectie is er ook weer zo eentje om je vingers bij op te eten. Wij van HipPeZ hebben de nieuwe collectie al gespot. Het zijn weer te gekke shirts met een super leuk prints voor de jongens en meisjes. Deze keer vind je shirts met voetbalhelden door de jaren heen (leuk voor papa!) of met echte jongensdingen als mobiel, Ipod, stoere auto’s en meer. Geen afbeelding maar liever een stoere tekst? Ook die hebben ze voor de jongens, wat te denken van de tekst: “This is what perfection looks like!”. Zie je dat eigenwijze koppie van je eigen zoon er al bovenuit komen?

Voor de meiden hebben ze dit seizoen zowel lekker zoete als stoere shirts, met teksten, pailletten, glitter en glamour want hé welke meid wil er geen glamourqueen zijn? Helemaal leuk. Daarbij vind je dit jaar ook leuke sterrenrokjes en sterrenleggings, natuurlijk voor de rising star called your daughter. Onze HipPeZ aangesloten webwinkel Roos en Tijn heeft het mooie aanbod van Funky XS klaar hangen om bewonderd te worden. Ik ga voor de voetbalhelden als moeder van een voetbalfan, welke kies jij?