Fun2wear baby snuggle bags shark & mermaid

by Theresia on 31 januari 2018

in ► Kids Room, ► Zwanger & Newborn, Beddengoed, Kraamcadeaus

Ken jij de hippe snuggle bags van Fun2wear voor baby’s al? Ze zijn superleuk en erg handig. Gebruik hem als slaapzakje in bed, de box of gezellig op de bank. Bij Cate’s Babyshop heb je de keuze uit een zeemeermin en een haai. 

zeemeermin_snuggle_bag_fun2wear - Catesbabyshop - HipPeZ

De mermaid snuggle bag is heel schattig voor kleine meisjes. De slaapzakjes zijn 60cm lang en passen perfect bij de kleintjes in van maatje 56 t/m 86-92. Lekker warm en te schattig om te zien. Een perfect dekentje/slaapzakje voor in bed, maar ook superfijn om je kindje in te stoppen wanneer het in de box ligt of wanneer je je kleintje uit bed haalt voor een voeding.

fun2wear_snuggel_bag_shark_ Catesbabyshop - HipPeZ

 

Voor de kleine stoere jochies of meisjes is er de haai, durf jij het aan? Deze snuggle bag haai heeft ogen en zelfs tanden, maar die zijn heerlijk zacht. Je kleintje ziet er in deze haai echt cute uit. Zie jij dat slapende kopje al boven de haaientanden uitkomen? Door zijn afmeting van 60cm heb je er in ieder geval het hele eerste jaar plezier van, en let maar op ook wanneer ze groter zijn zullen ze hem nog vaak pakken. Lekker warm even in haai of zeemeermin op de bank.

Deze kleine en grappige slaapzakjes van Fun2wear zijn niet alleen erg leuk voor je eigen oogappeltje, ze doen het ook enorm goed als kraamcadeautje. En het fijne aan deze hippe snuggle bags is dat ze ook heel prettig geprijsd zijn. Je shopt al zo’n schattig slaapzakje voor €14,95.

Je shopt deze te schattige slaapzakjes online bij de HipPeZ aangesloten webshop Catesbabyshop.nl

Previous post:

Next post: