Wist je dat bij de HipPeZ aangesloten webshop Blij! Kinderkleding, als enige in Nederland, het Deense merk FUB verkoopt? FUB ontwerpt kinderkleding voor meisjes en jongens van 6 maanden tot 8 jaar oud, vanuit het oogpunt van het kind. Kleding die lekker zit en het kind niet belemmert bij het beklimmen van bomen, hutten bouwen en alle andere activiteiten waar kinderen zich mee bezig houden. FUB combineert deze tijdloze ontwerpen met goed vakmanschap en uitstekende kwaliteit van de materialen, waardoor de kleding tegen een stootje kan en lang mee gaat.

Voor de lente/zomer collectie gebruikt FUB het zachtste katoen, in de herfst en winter kies FUB voor de fijnste wol. In de tijd waar mode erg belangrijk is geworden, daagt FUB de wereld uit met haar mooie, klassieke, unisex collecties die tijdloos lijken te zijn.

FUB wil graag dat het kind kan gaan spelen zonder zich druk te maken om de rest van de wereld. Toch wil FUB ook graag inspireren en de collectie blijven vernieuwen. Net zoals kinderen hun fantasie gebruiken bij het spelen met alledaagse dingen, zo blijft FUB spelen met stoffen en ontwerpen. De uitdaging is om ieder nieuw, uniek ontwerp in de FUB collectie op elkaar te laten aansluiten zodat de verschillende kledingstukken gecombineerd kunnen worden tot een spannende nieuwe outfit. FUB daagt elke ouder uit om zijn/haar fantasie te gebruiken en alle mogelijke combinaties te ontdekken!

De collectie van FUB bestaat uit jurkjes, truien, shirts en singlets met elk hun eigen unieke uitstraling in de kleuren blauw, grijs, rood, bruin en geel. Deze prachtige en hippe collectie van FUB is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Blij! Kinderkleding.

Blij Kinderkleding
Nieuwe baby- & kinderkleding (0-4 jaar) van Lipfish, Fub & Ubang.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: