Fred’s World by Green Cotton | Denemarken rules

Fred’s World by Green Cotton: dit hippe Deense merk produceert sinds 2006 kinderkleding en maakt hierbij gebruik van milieuvriendelijk en duurzaam textiel. Fred is hun Deense groene mascotte en in het Deens betekend zijn naam ‘vrede’.

Fred’s World by Green Cotton produceert kleding uit gecertificeerd biologisch katoen, en is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. Ze zijn ook bekroond met GOTS, de Öko-Tex 100 label en de EU-milieukeur de bloem. Er wordt elke collectie weer gebruik gemaakt van sprekende kleuren en leuke motieven! Fred’s World by Green Cotton denkt verder dan de mooiste kinderkleding in vrolijke, hippe kleuren en motieven. De collectie bevat zelfs een knuffelkonijn. Zo lief, in een stoere en een lieve variant.

Deze fantastische pakjes, uiteraard gemaakt van 100% biologisch katoen, zijn bij de HipPeZ aangesloten webshop Nordic Cotton verkrijgbaar in de maten 56 t/m 86. Ook voor kindjes t/m 5 jaar zijn er bij Nordic Cotton van Fred’s World by Green Cotton hippe shirtjes, broekjes, jurkjes en ondergoedsetjes te koop!

Nordic Cotton
Nieuwe kinderkleding uit Scandinavië (0 -5 jaar). Bisgaard, Ej Sikke Lej, Holly’s, Green Cotton en Katvig.