Fred’s World broekjes @ the goodieZbagZ

by Theresia on 1 april 2013

in Hippez Blognieuws

HipPeZ Happening – Heb jij je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van HipPeZ? Met de inschrijving van de nieuwsbrief ben je zeker van de kortingscode die je ontvangt in deze nieuwsbrief. Daarin wordt bekend gemaakt hoe je mee kunt dingen naar 1 van die 3 geweldig en goed gevulde goodieZbagZ. Wist je dat de goodieZbagZ per stuk een waarde hebben van zo’n €225,–? Dat noemen wij goed gevuld!

Eén van die hippe items in de goodieZbagZ zijn deze baggy broekjes van Fred’s world. Deze heerlijke zachte en baggy broekjes hebben stoere kniestukjes wat natuurlijk ook weer handig en praktisch is tijdens het kruipen. De boordjes zijn licht elastisch en blijven daardoor mooi aansluiten bij de taille en de enkels. De hippe broekjes zijn gemaakt van 100% organisch katoen. Hip en heel makkelijk te combineren. Wij mogen er drie weggeven, een donkerblauwe, een bruine en een middenblauwe. Deze hippe broekjes hebben een winkelwaarde van €19,90 per stuk.

Bij de HipPeZ Happening deelnemer BambooZ moet je een keer geweest zijn. Deze hippe winkel heeft een geheel eigen look. Een hippe webwinkel waar ook de dochters een rol spelen. Zij laten je verschillende trendy combinaties zien door ze zelf te showen. Plaatjes zijn het. Bovendien hebben deze twee hippe meiden de tasjes die om de broekjes zitten feestelijk versierd. Met recht een feestje om te ontvangen.

Bij Bambooz shop je voor de hippe merken als 4 Funky Flavour, Froy & Dind, Frugi en Kidz Art maar je vindt er ook de prachtige merken als Gro en Fred’s World. Kortom een shop met de hipste kleding waar je niet uitgekeken raakt. 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: