Fred Mello – stoere kwaliteitskleding voor jongens

by Theresia on 9 mei 2011

in ► Kids Fashion, Amerikaanse merken, Hippez Blognieuws, Jongenskleding

Fred Mello is een stoer Amerikaans merk geproduceerd in Italië voor jongens. De collectie bestaat o.a. uit sweatshirts, jeans, tees, polshirts, truien en hoodies. Fred Mello staat voor klasse, stoer, brutaliteit, kwaliteit en mannelijkheid aan mode stijl, dit zijn de kenmerken van dit nieuwe label.

Bij HipPeZ aangesloten webshop Tweenstore.nl is als enige webshop in Nederland geauthoriseerd om Fred Mello online te mogen verkopen en is bij om haar klanten kwaliteitskleding aan te bieden van dit merk, voor jongens van 6 tot 16 jaar en die aan alle leefstijlen voldoen.

Tweenstore.nl heeft een leuke collectie samen gesteld om te laten zien dat er geweldige kleding is voor jongens. De eerste nieuwe voorjaarscollectie staat online, welke snel gevolgd wordt door de allernieuwste Fred Mello zomercollectie. Ben je nieuwsgierig naar de collectie van Fred Mello surf dan snel naar Tweenstore.nl. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Tweenstore.nl maak je kans om een modechecque twv 100 euro te winnen.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: