HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Fraulein Prusselise is te leuk om te verstoppen

fräulein-prusselise-sokken-roodkapjeHou je wel van een hippe print, ben je dol op kleur en kan het niet hip en vrolijk genoeg? Dan hebben we hier een heel leuk merk voor je; Fraulein Prusselise.

Achter het Duitse label Fraulein Prusselise staan twee hele leuke en enthousiaste vrouwen die dol zijn op retro, kleur en vrolijkheid. Hippe patroontjes maken hun product. Wat ze produceren? Sokken en maillots, en ze zijn LEUK! En wat misschien net zo leuk zijn, de maillots en sokken zijn niet alleen voor kinderen verkrijgbaar maar ook voor de hippe moeders.

Als je dol bent op sprookjes zijn deze kindersokken-robotRoodkapje en de wolf sokken wel een ware must have! Met roodkapje op de ene sok en de boze wolf op de andere blijft het de hele dag een feest zonder dat de wolf roodkapje kan opeten.

Fijn, al die sokken en maillots met printjes van onder andere vosjes, paddestoelen, vogeltjes, leeuwen en zelfs robots. Welk stoer jongetje wil die nu niet aan? Een feestje om te dragen en veel te leuk om te verstoppen. Een merk om verliefd op te worden, je kast mee te vullen en zo altijd met vrolijke voeten de wereld in loopt. En zoals ik je al vertelde zijn ze er ook voor hippe dames. Moet je zien hoe leuk de hondjes zijn.dames-sokken-hondjes

Dit ontzettend leuke merk Fraulein Prusselise is verkrijgbaar bij HipPeZ webshop Retrokleertjes.

retrokleertjes_hippez2Retrokleertjes
Nieuwe kinderkleding retro look (0-8 jaar) van Albababy, Tragwerk, Duns, Toby Tiger, Metsola, Maxomorra, Fraulein Prusselise en Znok.