Fotoblokken – de hippe variant op een fotolijstje

Fotoblokken zijn houten blokken, rondjes of twee- of drieluiken waarop je een foto kunt laten plaatsen. Deze hippe variant op het klassieke fotolijstje shop je bij Demicokids. Met deze fotoblokken kun je echt zoveel leuks doen, wij vertellen je er alles over.

fotoblokken HipPeZ

Fotoblokken voor alle mooie momenten

Met een fotoblok kun je zoveel kanten op. Met de verschillende vormen en afmetingen zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Of je nu kiest voor een huisje met de naam van je kindje, een tweeluik of drieluik met de kinderen, de allereerste echofoto van jullie baby of het geboortekaartje. Ook kun je op een hele originele manier je zwangerschap aankondigen bij bijvoorbeeld jullie ouders. Met de eerste foto van de echo en een leuke tekst maak je een tweeluik wel heel bijzonder om te geven. Of wat dacht je van een geboortekaartje op een fotoblok? Met deze fotoblokken kun je echt zoveel leuks doen. En ze staan enorm decoratief in de woon-, slaap of babykamer.

Met liefde en passie gemaakt

Deze houten blokken worden met de hand gemaakt, vol liefde en passie. Zo ontstaat er een heel persoonlijk cadeau voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen. De houten blokken zijn verkrijgbaar in een huisje, een rondje, vierkant en een rechthoek. De fotoluiken bestaan uit twee of drie luikjes waar je foto’s op kunt laten zetten of een foto met een tekst. En al deze fotoblokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van een kleintje tot een robuuste en stoere met een afmeting van bijvoorbeeld 30x30cm.

Fotorondje HipPeZ

De fotoblokken kun je aan de achterzijde laten voorzien van een ophangsysteem én je kunt er voor een extra laagje vernis kiezen als extra bescherming. De fotoblokken zijn een mooie blikvanger in ieder interieur, hip en stoer. Met het ophangsysteem kun je de blokjes naast neerzetten ook ophangen. Leuk aan de deur van de baby- of kinderkamer, of met een aantal bij elkaar aan de muur.

Fotoblokken voor sterrenkindjes

Bij Demicokids hebben ze ook gedacht aan sterrenkindjes, dat zijn kindjes die zijn overleden tijdens of na de zwangerschap. Voor die kindjes zijn er fotoblokken verkrijgbaar in een mooi ontwerp. Met de fotoblok ‘Dag kleine ster’ is het mogelijk om de naam van het kindje in de ster te plaatsen. Bij de fotoluik is er ook plaats voor een mooie foto.

 

fotoblok sterrenkind - HipPeZ