Floor & Daan | Webshop van de Week op HipPeZ

by Caroline | HipPeZ on 11 december 2011

in Hippez Blognieuws

Kinderkleding Webshop van de Week op HipPeZ
Floor & Daan is deze week uitgeroepen tot Webshop van de week op HipPeZ. In dit artikel kom je meer te weten over deze hippe kinderkleding webshop.

Over de webwinkel
Floor & Daan is een kindermode webshop met nieuwe en tweedehands kindermerkkleding van onder meer Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Mc Gregor, Lief!, Gap, Burberry, Imps & Elfs, Petit Bateu, Vingino en nog veel meer. De shop richt zich op baby’s en kinderen van maatje newborn tot 140. 

Floor & Daan is medio 2011 online gegaan. Het concept van de webwinkel bestond al via de website van Micky & Mees. Zij zijn ondertussen gestopt en Floor & Daan neemt een groot deel van het assortiment over waardoor het het totale concept gehandhaafd blijft. De shop onderscheidt zich van andere kinderkleding webwinkels door de gave, overzichtelijke en vrolijke look van de website. Ook is er een heel uitgebreid assortiment, zowel nieuw als tweedehands. Ook bijzonder is dat Floor & Daan heel veel combinaties voor tweelingen aanbiedt met voornamelijk baby jongenskleding. 

Over de eigenaar
Het gezicht achter deze hippe webshop is Jacqueline van Benthem (30), getrouwd en moeder van eeneiige tweeling Daan en Floor van ruim anderhalf jaar oud. Jacqueline vertelt: ”Ik kleed mijn jongens graag in leuke, hippe merkkleertjes. En met twee kids tegelijk en een mama die van shoppen houdt, hangt de kast goed vol. Zelf combineer ik dit ook vaak met nieuw en tweedehands en het leek mij leuk hier een webwinkel in te beginnen”. Jacueline is inmiddels gestopt met haar parttime baan zodat zij zich volledig op de webshop kan focussen. Ze runt de webshop zelf en wordt bijgestaan door haar man die er voor zorgt dat de administratie op orde blijft. Ook helpt hij regelmatig mee met foto’s maken. De shop is nog vrij nieuw en Jacqueline wil de shop dan ook verder uit gaan breiden, eventueel ook met meer nieuwe kleding. Er zijn genoeg ideeën, maar eerst wil Jacqueline de basis op orde krijgen en genoeg bekendheid creëren .

HipPeZ
Natuurlijk zijn we bij HipPeZ ook nieuwsgierig waarom Floor & Daan voor een vermelding op HipPeZ heeft gekozen. Jacqueline: ” Ik vind Hippez een vrolijke, overzichtelijke website met de juiste doelgroep voor onze webwinkel.”

Floor & DaanBezoek HipPeZ winkel Floorendaan.nl
Nieuwe en tweedehands kinderkleding (0-12 jaar), van o.a. Ralph Lauren, Oshkosh B Gosh, Lief!, Gaastra en Riverwoods.


 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: