Wie herinnert zich niet de unieke en herkenbare collecties van de jaren 80? Fiorucci – het hippee stoere merk uit Italië voor hippe en stoere meiden – is terug in Nederland. De huidige collectie bestaat o.a. uit sweatshirts, jeans, tees, poloshirts, truien en hoodies. Fiorucci staat voor klasse, stoer, brutaliteit en kwaliteit. Andy Warhol, Madonna, Michael Jackson, Liza Minnelli en vele anderen meer vertoonden zich graag in de kleding van Fiorucci, jij ook?

Tweenstore.nl is als enige webshop in Nederland geauthoriseerd om Fiorucci online te mogen verkopen en is blij om haar klanten kwaliteitskleding aan te bieden van dit merk, voor meiden van 6 tot 14 jaar en die aan alle leefstijlen voldoen. Tweenstore heeft een leuke collectie samengesteld om te laten zien dat het geweldige kleding is.

Binnenkort online de allernieuwste Fiorucci zomercollectie 2011. Fris, kleurrijk en met hippe en stoere prints. Ben je ook zo benieuwd naar deze geweldige collectie? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent én je maakt nu ook kans om een modechecque t.w.v. 100 euro te winnen. Nieuwsgierig? Surf snel naar HipPeZ winkel Tweenstore.