Fiorucci is terug in Nederland en exclusief verkrijgbaar bij onze HipPeZ aangesloten webshop Tweenstore.

Wie herinnert zich niet meer de unieke en herkenbare collecties van de jaren 80? Fiorucci is een stoer merk uit Italië voor hippe en stoere meiden, dit hippe merk is terug in Nederland. De huidige collectie bestaat o.a. uit sweatshirts, jeans, tees, poloshirts, truien en hoodies. Fiorucci staat voor klasse, stoer, brutaliteit, kwaliteit, dit zijn de kenmerken van die nieuwe label. Andy Warhol, Madonna, Michael Jackson, Liza Minelli en vele anderen meer vertoonden zich graag in de hipp kleding van Fiorucci…..jij ook?

Tweenstore.nl is als enige webshop in Nederland geauthoriseerd om Fiorucci online te mogen verkopen en is blij om haar klanten kwaliteitskleding aan te bieden van dit merk, voor meiden van 6 tot 14 jaar en die aan alle leefstijlen voldoen. We hebben voor u een leuke collectie samen gesteld om te laten zien dat er geweldige kleding is.

Deze week zie je online de allernieuwste Fiorucci zomercollectie. Fris, kleurrijk met hippe en stoere prints. Online shoppen bij Tweenstore.nl loont want als jij je inschrijft voor hun nieuwsbrief dan maak je kans om een modechecque twv 100 euro te winnen. Zo wordt online hippe kinderkleding shoppen nog leuker én voordeliger. Nieuwsgierig naar Fiorucci surf dan snel naar Tweenstore.

Één reactie op “Fiorucci – Fris, kleurrijk en hip”