Feestcollectie haaraccessoires en oorbellen

by Theresia on 30 november 2018

in ► Kids Fashion, Accessoires

De exclusieve handgemaakte feestcollectie haaraccessoires en oorbellen staan online bij Staartjes en strikjes. Voor alle kleine en grote meisjes is het weer een feest om te kijken en te shoppen. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor je kerstoutfit of wilt sprankelen tijdens oud en nieuw, hier slaag je zeker!

Feestcollectie Staartjes en strikjes - HiPPeZ

Feestcollectie haaraccessoires en oorbellen

Welke outfit je ook aantrekt in deze decembermaand met de kerst/feestcollectie van Staartjesenstrikjes.nl maak je je look helemaal compleet. Van de allerliefste oorbelletjes in allerlei vormen tot de meest mooie haaraccessoires. Toffe glitters, goud en zilver, maar ook rood, roze en allerlei andere kleuren. Voor iedere feest de juiste accessoires. Of je nu gaat voor een hippe haarband, dat lieve glitter haarbandje of kies voor een speldje, ze zijn er van glamour tot ingetogen mooi.

Misschien verwacht je bij een feestcollectie wel vooral veel goud en zilver, en dat is er ook. Maar ook voor een zachtroze, groen, blauw of rood haarbandje, diadeem, strikje of clipje slaag je hier perfect. Bij het zien van deze collectie krijg je onmiddellijk de kerstkriebels. Hoe klein het lokje van jouw babymeisje ook is, met de haarlokspeldjes lukt het altijd. Ook voor de meisjes met een dikke bos haar, krullen of stijl haar is er iets passendst te vinden. Hippe haarmode voor alle meisjes.

Staartjesenstrikjes diadeem Hippez

Kerstcollectie kinderoorbellen

Ook aan de oorbellen is gedacht. Dit aanbod is echt huge! Van een rendier tot sterren en van de kerstman tot een engeltje. Alles wat je aan kerst doet denken is hier aanwezig. Met en zonder glittertjes. Hier en daar een steentje of helemaal van zilver of goud. Te schattig voor alle kleine en grote meisjes.

En alle oorbelletjes zijn van .925 sterling zilver, zodat er geen irritatie ontstaat bij het dragen, hoe klein je meisje ook is. De kinderoorbellen zijn ontzettend leuk. Kies bijvoorbeeld voor een van de kerstmannen, de sneeuwpop met de kerstboom of voor de ijsbeer of pinguïn met de kerstmuts. Leuk om te matchen met je kerstoutfit en je haaraccessoires. Van top tot teen in stijl. Passend bij ieder merk kinderkleding.

Je shopt deze toffe feestcollectie haaraccessoires en oorbellen online bij Staartjesenstrikjes.nl

Staartjes en strikjes strikjes Hippez

Meer moois voor staartjes en strikjes zien? Kijk hier verder >>>

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: