Favourite Things | Webshop van de Week bij HipPeZ

by Theresia on 11 november 2012

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

Kinderkledingwebshop van de week op HipPeZ
Favourite Things, de naam zegt het al, is een hippe, net geopende, online winkel met allemaal favoriete dingen; kinderkleding, speelgoed en hebbedingen. Deze hippe webshop staat deze week in de spotlights bij webshop van de week op HipPeZ. Lees je mee wat Annelies Scheepens, het gezicht achter Favourite Things, allemaal te vertellen heeft?

Welke artikelen en merken verkoopt Favourite Things?
De merken die ik verkoop in de webshop zijn merken die ik heb gekozen omdat ik die echt het allerleukst en mooist vond, per merk zoek ik dan de meest geweldige items uit en probeer ik vast te houden aan mijn eerste insteek; alleen de items kiezen die bij mij op nummer één staan. Op dit moment vind je onder meer de merken AlbaBaby (mooie, comfortabele kinderkleding met een vleugje retro), CeLaVi (hippe pyjama’s en ondergoedsetjes). EBBE (basic jeans, erg mooi en geweldige kwaliteit), Ej Sikke Lej (kleding om vrolijk van te worden, creatief en mooi), Krutter komt in januari en daar kijk ik erg naar uit. Verder hebben we ook nog L’Asticot (supermerk uit Zwitserland met een hoog draagcomfort), MiniTENS wanten (die raak je door de lange boorden niet zomaar kwijt). En Smafolk (voor de hippe prints en de collectie die 4x per jaar uitkomt). Naast deze mooie kinderkledingmerken verkoop ik ook de mooiste kaarten, schrijfwaren, strijkapplicaties van bijvoorbeeld Cavalllini & Co, Charley Harper, Chicken Rhythm, Darling Clementine, ISAK, MIBO, Petro Boase, Sebra en Werkhaus. Te leuk om allemaal op te noemen maar zulk leuk spul dat moet je echt even komen bekijken.

Wat is de doelgroep van Favourite Things?
Mijn doelgroep….tja….daar val ik zelf natuurlijk ook onder dus een moeder die van mooie, vrolijke kinderkleding houdt en vooral ook van kwaliteit. En die het leuk vindt om voor haar kinderen te shoppen en net die ene mooie jas te kopen want ja ze zijn maar één keer zo klein. Dus nu of nooit. Ze groeien al zo hard….. Ook is mijn doelgroep iedereen die het leuk vindt om dat ene, mooie, originele cadeautje te vinden voor die ene speciale persoon of voor zichzelf natuurlijk. En opa’s, oma’s, tantes, ooms die graag ook een mooi kledingstuk of hele leuke krijtjes met dierenkopjes willen kopen voor de kleine.

 

Wat maakt Favourite Things uniek?
De tagline van de shop is: de leukste kinderkleding en hebbedingen in 1 webwinkel. Ik hoop dat ik dat steeds meer en meer de waarheid kan laten worden. Ik ben al goed op weg met deze eerste, leuke collecties maar zie toch nog andere mooie en leuke merken die zeker in de nabije toekomst toegevoegd zullen worden. Mijn uitgangspunt is immers; de shop creëeren waar ik alles kan vinden wat ik echt superleuk, mooi en lief vind. De shop waar ik zelf heeeeel graag wil shoppen. Hopelijk zijn er genoeg andere mensen die het met mijn keuze eens zijn en al die spullen net zo leuk vinden. Ik nodig mensen dan ook uit om contact met mij op te nemen als ze vinden dat een bepaald merk ontbreekt….wie weet vind ik dat merk ook heel erg mooi en komt het in Favourite Things terecht.

Hoe kwam je op het idee om Favourite Things te starten?
Ik ben video editor van beroep, ook erg leuk overigens, en monteer bijvoorbeeld De Vloer Op en sinds dit jaar ook De Vloer Op Junior. Heel erg leuke programma’s. Dit doe ik al geruime tijd en het leek mij erg leuk om er iets naast te gaan doen. Wel iets wat ik vanuit huis kan doen omdat ik een tweeling heb waar ik graag de tijd voor neem. Ook shoppen voor de tweeling, mezelf en anderen vind ik erg leuk dus door die twee dingen te combineren…tja…toen was het idee voor Favourite Things geboren.

Run je de webshop alleen?
Ik run de webshop zelf, al helpen mijn kindjes uiteraard bij het testen van nieuwe merken. Zo maak ik een keuze gebaseerd op hoe de kleding echt staat en voelt en hoe het zit bij de kindjes. Zo is er wel eens een merk weer van mijn favorietenlijstje afgevallen en anderen zijn met stip gestegen! De webshop zelf heb ik laten bouwen door een reclamebureau. Ook het logo van Favourite Things hebben zij ontworpen.

Wat kunnen we in de toekomst verwachten van Favourite Things?
Ik hoop natuurlijk van harte dat de webwinkel een succes wordt. Maar ja… de eerste maanden of misschien zelfs jaren zullen spannend zijn. Afwachten geblazen. Het zou fantastisch zijn als Favourite Things uitgroeit tot een leuke, bekende webshop waar mensen weten dat ze kwaliteit en originaliteit kunnen verwachten en waar ze vrolijk van worden.

Waarom heb je voor een vermelding op HipPeZ gekozen?
HipPeZ is een leuke site waar ikzelf ook graag op kijk. Daar vind je altijd weer een nieuwe, hippe shop!

Shoppen met korting voor alle HipPeZ shoppers!
Voor alle HipPeZ shoppers hebben we een leuke actie! Iedereen die een bestelling plaatst bij Favourite Things en afrekent met de code OPENNOV10 ontvangt maar liefst 10% openingskorting. Deze korting is de hele maand november toepasbaar. Leuk om een nieuw merk uit te proberen of juist jouw favourite thing te bestellen. Favourite Things is zo’n feel good shop die je zeker bij je favorieten moet zetten, want zeg nou zelf de shop doet haar naam toch werkelijk eer aan? En laat je ons weten wat jouw favourite thing is?

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: