Favourite Things for Favourite prices

by Theresia on 20 december 2013

in Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Sale

Om plaats te maken voor alle nieuwe collecties is er bij webshop Favourite Things een fijne winter SALE. Heerlijke kinderkleding van eerlijke merken voor kleine prijsjes. Oftewel favoriete merken voor favoriete prijsjes. Heerlijk om de garderobe aan te vullen, of net een maatje groter te kopen van het favoriete item of uiteraard om eens een nieuw merk uit te proberen. Hoe dan ook, geniet ervan!

De SALE is de uitgelezen tijd om ook eens nieuwe merken uit te proberen. Ben je bijvoorbeeld nog niet bekend met het mooie Scandinavische merk Danefae? Probeer dan nu een mooi shirt van Danefae met flinke korting.

Tijdelijk zijn ook de lamswollen capes van Belle & Boo in de aanbieding. Deze aanbieding duurt niet lang dus wees er op tijd bij.

De nieuwe collectie van AlbaBabY is weer in aantocht dus de herfst-winter collectie is nu met mooie korting te verkrijgen. Heb je nog een mooie winterjas nodig, of een heerlijke crawler? Heerlijke shirts en broeken en de leuke hoody’s van AlbaBabY.

De nieuwste 2 merken bij Favourite Things kun je ook voor een leuke prijs vinden. Snoozy heeft deze keer hele mooie denim jurken en rokjes met waterlelie’s en zwanen erop geprint en ook een denim jurk met een leuke vlinder-applicatie. En Ziestha heeft prachtige shirts voor de wat grotere jongens en meiden…kwaliteit en mooie design.

Kinderschoenen van het merk See Kai Run kan je ook vinden bij Favourite Things. De nieuwe lente-zomer-collectie is al onderweg en in 2014 zal ook het kinderschoenenmerk Livie & Luca te vinden zijn bij Favourite Things.

Favourite Things heeft ook hele leuke knuffels van JellyCat, voor mama mooie hebbedingen van ISAK en nog veeeel meer. Absoluut een kijkje waard!

Wie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief op de site www.favouritethings.nl zal nooit meer een mooie aanbieding missen en krijgt altijd als eerste een seintje als er nieuwe collecties binnen zijn. Favourite Things: De leukste kinderkleding & hebbedingen in 1 webwinkel.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: