Fantasy Forts – bouw keer op keer je eigen hut van karton

Hutten bouwen, welk kind is er niet dol op? Dat kan midden in de woonkamer, op hun eigen slaapkamer en met lakens en stoelen. Maar dat geeft niet alleen een rommeltje, ook is het niet altijd even stevig en veilig. Hoe leuk is het om je eigen echte fort te bouwen? Fantasy Forts laat de fantasie van jouw kind uitkomen. Bouw je eigen fort met dit toffe Nederlandse design. 

Fantasy Fort - TrendySpeelgoed - HiPPeZ

Fantasy Forts – de stevige en originele hut

Een eigen hut bouwen was nog nooit zo leuk! Met de stevige kartonnen platen voorzien van stoere steigerhouten print, een rol klittenband en spie voor een echte etage maak je de allermooiste hutten en forts. Een echt kasteel, een winkeltje of een eigen huisje. Je kunt met de Fantasy Forts alle kanten op.

Hutten bouwen voor klein en groot

De platen zijn gemaakt van zijn stevig karton waardoor ze niet alleen erg stevig zijn maar ook nog eens lekker licht. Daardoor kan jouw kindje al snel aan de slag met bouwen. De Fantasy Forts zijn al goed te gebruiken vanaf een jaar of vier. Superleuk om het samen te bouwen met je kleintje en wanneer ze iets ouder zijn kunnen ze zelf aan de slag met broertjes, zusjes of vriendjes en vriendinnetjes. De platen worden met elkaar verbonden dmv klittenband en een spie wanneer je de lucht in gaat. Zo kun je ook de hoogte in met je bouwwerk. En maak je keer op keer een toffe hut.

Fantasy Forts - Trendy Speelgoed - Hippez

Van fort naar winkeltje

Het is ontzettend leuk om iedere keer een ander bouwwerk te maken, ga je voor een uitkijktoren? Een piratenvesting, een kasteel voor een prinses, een huisje voor de poppen, een winkeltje of een hut voor struikrovers? Zo makkelijk als het is om te bouwen, zo makkelijk is het ook om het weer op te ruimen. De platen nemen weinig ruimte in wanneer er even niet mee gespeeld wordt.

Duurzaam en stevig

Wanneer je Fantasy Forts cadeau doet geef je een stuk duurzaam speelgoed. De stevige kartonnen platen zijn namelijk gemaakt van stevig gerecycled karton. Duurzaam en stevig. Een tof stuk speelgoed om steeds weer mee te spelen en je fantasie de vrije loop te laten. Het is niet voor niets al heel lang mateloos populair.

Trendyspeelgoed.nl heeft verschillende pakketten van Fantasy Forts in het assortiment. Zo kun je klein beginnen en uitbreiden wanneer je dat wenst.

Meer tof speelgoed zien van Trendy Speelgoed? Kijk hier verder >>>