Fabulously LoFff zomer 2016

by Theresia on 2 februari 2016

in ► Kids Fashion, Meisjeskleding, Nederlandse merken

LoFff is een allerliefst kinderkledingmerk just for girls! Voor zowel de echte meisjemeisjes tot de stoerdere girls is hier heel veel leuks te shoppen. Jolige jurkjes, zwierige rokjes, bolero’s, shirtjes en hippe jumpsuits. Ook deze nieuwe collectie voor zomer 2016 is weer een ware hit!

LOFff-Tofje-roze-HipPeZ

Voor meisjes die de komende maanden bruidsmeisje mogen zijn, hun eerste communie doen of een ander bijzonder feest hebben zijn er bijzonder veel feestelijke jurkjes. In het mooie wit, het snoezige roze en het klassieke donkerblauw, met op bijna ieder kledingstuk een bloem. Aansluitende jurkjes en zwierige rokjes sieren deze collectie. Een collectie waarmee je op ieder feest het middelpunt bent.

LOFff-Tofje-blauw-HipPeZ

Maar ook voor de doordeweekse dag is er genoeg leuks. Hippe jumpsuits in donkerblauw en roze. Fijn op warme zomerdagen maar met een bolero of een hip jack al eerder te dragen. Mix and match er maar op los. LoFff maakt haar kleding van hoge kwaliteit zodat het iedere keer weer als nieuw uit de was komt en je er zo lekker lang plezier van hebt. Zo mooi dat zelfs het zusje, nichtje of vriendinnetje er nog de show mee kan stelen. De kleding van LoFff is veelal tijdloos en toch trendy én dit label heeft een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

LoFff is nu verkrijgbaar bij HipPeZ aangesloten webshop Tofje.nl.

LOFff-Tofje-zomer2016-HipPeZ

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: