HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Swingbag – de veelzijdige schommel

Met de swingbag haal je meer in huis dan alleen een schommel. Zo kun je lekker lang schommelen, spelen en relaxen, en dat op vele manieren. Een te gekke aanvulling in je tuin. Lees mee en ontdek alle mogelijkheden van deze swingbag die wij hebben gespot bij Trendyspeelgoed.nl.

Exit swingbag - Trendyspeelgoed - HipPeZ

Swingbag

Met de swingbag kun je buiten of binnen alle kanten uit. Het enige dat je nodig hebt is een schommel of een stevige balk -eventueel aan het plafond- en schommelhaken. Zo kun je dus deze schommelzak binnen en buiten gebruiken. En de mogelijkheden zijn zoveel groter dan met een reguliere schommel. Hier kun je net als de ‘gewone’ schommel op zitten, staand schommelen, maar ook heerlijk in chillen. Gebruik hem bijvoorbeeld als hangmat om even heerlijk te dagdromen of een boekje te lezen. Maar je kunt je hierin ook goed verstoppen. De schommelzak biedt tal van mogelijkheden om de leukste avonturen te beleven, alleen of met vriendjes. En bovendien moedigt het kinderen aan om hun motorische vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. En hoe cool is het om deze in je tuin of kinderkamer te hebben.

Exit schommelzak swingbag - Trendyspeelgoed - HipPeZ

 

Safety first

De swingbag is er in twee uitvoeringen; de zwarte met een felgroene bies en een zwarte met een felroze bies.  En ondanks dat hij er supertof uitziet staat de veiligheid hoog in het vaandel. Daarom worden alle schommelzakken gemaakt van hoogwaardig en luchtdoorlatend TenCate materiaal. Deze schommelzak voldoet aan alle veiligheidseisen en is door het gebruik van 100% polyester filamentvezels ook nog eens heel duurzaam voor het buitengebruik. Daar heb je echt jarenlang plezier van.

De swingbags zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en belastbaar tot maximaal 50 kilo. Het ophangen van de swingbag schommelzak is in twee klikken gebeurt. Hij is namelijk zeer compleet. Je klikt hem vast aan de schommelhaken en spelen maar. Speel, schommel en laat je fantasie maar de vrije loop. Lekker in de frisse buitenlucht spelen van vroeg tot laat, van actief tot passief. Een echte fijne toevoeging in iedere tuin.

Je shopt deze hippe swingbag schommelzak online bij Trendyspeelgoed.nl

Swingbag - Trendyspeelgoed - Hippez