Exclusief bij Koning Kaart – geboortekaartjes van Babette Harms

by Theresia on 17 februari 2017

in ► Zwanger & Newborn, Geboortekaartjes

Uniek en exclusief bij Koning Kaart zijn de geboortekaartjes van Babette Harms. Je kent ze vast wel, de zelfgeschilderde t-shirts met haar kindertekeningen met de opzettelijk ‘fout’ gespelde naam als koei, sjiraf, weps etc. Of misschien ken je haar van de wenskaarten? Haar tekeningen vind je nu terug op de geboortekaartjes bij Koning Kaart.

Babette Harm - Koning Kaart - HipPeZ

De geboortekaartjes van Babette Harms herken je aan de kinderlijke stijl van tekenen, ze zijn altijd vrolijk en veelal kleurrijk. Of het nu een ooievaar is, een olifant, een stapel dieren of het kindje wat aan een ballon hangt, eentje in een wieg of zittend met een knuffel, ze zijn stuk voor stuk schattig en heel herkenbaar. Er is ook een kaartje waarbij er ruimte is voor een foto van je pasgeboren kindje, superschattig met de ooievaar er boven en de naam eronder.

Bij KoningKaart ontvang je een persoonlijke service, een gratis proefdruk en voor 12:00 besteld is dezefde dag verstuurd. Tot 30 april ontvang je 10% introductiekorting op deze nieuwe collectie van Babette Harms bij KoningKaart.nl.

Ook interessant:

Previous post:

Next post: