Ella & Basiel – voor hippe baby’s

by Theresia on 24 februari 2016

in ► Kids Fashion, ★ Webwinkels, Babykleding, Belgische merken, Hippez Blognieuws

Hippe handgemaakte babykleding en dekentjes in trendy kleuren en printjes waar je blij van wordt, shop je bij Ella & Basiel. Schattige early born broekjes met mutsjes voor de allerkleinsten, leggings, tuniekjes, jumpsuits, daltons, harembroekjes en hippe dekentjes vullen deze fijne webshop.

Ella&Basiel-HipPeZ

De liefde voor haar naaimachine en babykleding in combinatie met haar passie voor printjes en stofjes geven de kleertjes en dekentjes bij Ella & Basiel net dat beetje meer. Babykleding in de maatjes 50 tot en met 86, met een mooie keuze uit stofjes en modelletjes. Je kunt een kant en klaar kledingstuk kopen maar heb je een voorkeur voor een bepaald stofje en modelletje dan wordt dat met liefde voor je gemaakt.

Voor de wieg, draagmand of wagen zijn er schattige dekbedovertrekjes, al dan niet met kussensloop. Deze worden speciaal voor jou gemaakt. Steel de show met zo’n uniek overtrekje. Of kies voor zo’n bijzonder dekentje in het hippe zwart-wit. Wanneer je iemand wilt verrassen met iets moois van Ella & Basiel is er de mogelijkheid om het superleuk te verpakken. Neem bijvoorbeeld een canvas tasje met een lieve print, of verpak het in een allerliefst koffertje, zo wordt geven net zo leuk als krijgen.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Ella-Basiel.com

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: