Ej Sikke Lej | mooie basics met hippe prints

Ben je ook zo dol op de Scandinavische kinderkleding? Die mooie, frisse prints en de goede kwaliteit? Kijk dan eens even naar de nieuwe collectie van Ej Sikke Lej. De naam doet al zo vrolijk en Deens aan. Dat hebben de oprichters Margit Egeskov en Marlene Eger Ullum goed bedacht in 2004 toen zij startte met dit hippe merk.

De ontwerpen van Ej Sikke Lej bestaan altijd uit mooie basics met frisse, sprekende, typisch Scandinavische prints. Zo ook dit jaar weer. Wat te denken van deze cottonsuit met leeuwenkopjes? Te leuk toch? Daarbij hebben de kinderen alle vrijheid om te spelen en knelt er nergens iets. De stoffen zijn altijd zacht en van goede kwaliteit en meestal voorzien van het ökotex100 label. Deze wintercollectie wordt gekenmerkt door prachtige intense kleuren. Zo mooi dat je de winter al bijna kunt voelen wanneer je deze collectie ziet. Een tikje retro maar zo tijdloos, hip toch?

Peek-a-boo-tiek heeft deze mooi trendy kinderkleding van Ej Sikke Lej in haar collectie. Ga snel kijken en vergeet niet te kijken naar die enorm handige wanten, zo heeft jouw kleintje geen koude handjes meer. Laat die winter maar komen.