Een uniek, mooi en persoonlijk sieraad van KAYA met 10% korting

by Theresia on 26 februari 2016

in ► Kids Fashion, ► Zwanger & Newborn, ★ Winacties & Kortingen, Accessoires, Hippez Blognieuws, Kraamcadeaus

Ken je KAYA sieraden al? Op deze webshop vind je luxe baby armbandjes, kindersieraden en unieke moeder en dochter sieraden voor kleine meisjes die op mama willen lijken. Gemaakt van luxe materialen zoals edelsteen, échte zoetwaterparels en Swarovski kristallen. Speciaal gemaakt om bijzondere momenten tastbaar te herinneren zoals de geboorte van je baby, haar doop, verjaardag of de eerste keer dat zij een bruidsmeisje mag zijn.

KAYAsieraden-HipPeZ

Naast babyjuweeltjes en kindersieraden maakt KAYA ook sieraden speciaal voor moeders. Haar verjaardag, Moederdag

of gewoon omdat ze de allerliefste mama is. Niets is mooier dan een sieraad geven die de liefde voor haar kinderen symboliseert. Bij KAYA slaag je zeker bij de ruime collectie mama sieraden die je naar wens kunt laten personaliseren met een unieke gegraveerde tekst. Laat een ketting, armband of losse bedeltjes graveren met bijvoorbeeld kindernamen, een symbolisch woord en/of datum. Om bijzondere, gelukkige of juist verdrietige gebeurtenissen een speciale plek te geven. KAYA maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen zoals Sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristallen waarbij alles als cadeautje wordt verpakt. En het fijne is, de sieraden zijn heel betaalbaar.

Laat ook jouw verhaal vastleggen in een uniek, mooi en persoonlijk sieraad en ontvang ook nog eens 10% korting met de code ‘hippez‘.

Babysieraden-KAYA-HipPeZ

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: