HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

EBBE | de hippe jeans uit Zweden

Ben je ook zo dol op spijkerbroeken, een mooie jeans als basis maar ook als eyecatcher? We kunnen en willen niet meer zonder jeans. Daarom wil ik je voorstellen aan een mooi, hip denimmerk uit Zweden: EBBE.

Het hippe Zweedse jeansmerk EBBE (Extra Basic Beautiful Equipment) heeft een hele mooie denim en katoen collectie voor jongens en meisjes. Mooie spijkerbroeken die altijd te combineren zijn met wat je al in de kast hebt hangen, of je nu voor basic gaat, stoer, lief of gekleed het kan allemaal met een basic jeans. Goeie kwaliteit en mooi afgewerkt, kortom een ‘must’ in elke kledingkast.

Het hart klopt voor denim. Jeans met de juiste pasvorm en coole details maakt elk kind blij. Ebbe wordt gemaakt in Limhamn, net buiten Malmö in Zweden, met de zee als buurman werden de zinnen gezet op minimalistische Scandinavische modellen. Kleding die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd en dat past bij zowel jongens als meisjes, jongere en oudere. De collectie groeide met de tijd en de effen kleuren wordt binnenkort uitgebreid met strepen en stippen en binnenkort ook zelfs met bloemen. EBBE wilde iets ontwerpen voor kinderen dat makkelijk te mixen en te matchen is qua stijl, kleur en functie. Elke dag van de week.De collectie varieert van pasgeboren tot tien jaar oud en de meeste van de items zijn de kleine EBBEpocket als een subtiel detail. Welkom bij Ebbe!

Dit hippe spijkerbroekenmerk, EBBE, is verkrijgbaar bij onze HipPeZ aangesloten webshop Favourite Things, want ja favourite zijn de spijkerbroeken in ieder gezin. Je vindt er de mooiste basic denim maar ook gekleurde jeans, chino’s, tuinbroekjes en leggings voor een mooie prijs. En makkelijk te onthouden, voor je favoriete spijkerbroek surf je naar Favourite Things! Waar je overigens nog veel meer hippe kinderkledingmerken vindt, de één nog mooier dan de andere, dus ben je op zoek naar een mooi kledingstuk of die hippe EBBE jeans dan ben je daar zeker aan het juiste adres! Favourite Things, it’s all in the name!