HipPeZ Kids Fashion & Lifestyle

Dyno – voor de kleine Jimi Hendrix fans

Bij HipPeZ aangesloten webshop watLief introduceert het Zweedse label Dyno in Nederland. Een nieuw label met stoere jongens- en meisjeskleding van biologisch katoen. De introductie betekent goed nieuws voor de grote en kleine Jimi Hendrix fans, die hun hart kunnen ophalen met deze nieuwe kinderlijn met een ruw randje.

Jimi Hendrix is een van de meest invloedrijke gitaristen van de afgelopen eeuw. Zijn virtuoze gitaarspel spreekt ook jaren na zijn dood nog miljoenen mensen tot de verbeelding. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zijn afbeelding nog steeds erg geliefd is. Dyno heeft Jimi Hendrix’ hoofd gebruikt voor haar kinderkledinglijn zodat ook onze huidige generatie kan kennismaken met deze onvergetelijke gitaarlegende.

Het Zweedse bio-label Dyno is opgericht door Eva Fadeel. Van origine rockmuzikant en (web)designer en sinds kort ook modeontwerper. De collectie van Dyno heeft een stoere, vintage look en is gemaakt van zacht, biologisch katoen. Naarmate de kleding vaker wordt gewassen, wordt deze steeds mooier. De oplage van de kleding is gelimiteerd, op elk item staat op de achterkant een uniek geborduurd nummer. Dit maakt dat geen enkel kledingstuk hetzelfde is.

Dit fantastisch stoere, hippe en eerlijke merk is exclusief te verkrijgen bij watLief die als filosofie heeft: de wereld een beetje mooier maken. Zij verkopen namelijk alleen merken die respect hebben voor mens, dier en milieu. Wil jij jou zoon of dochter ook een unieke jurk of shirt geven van Dyno surf dan snel naar watLief