Dutch Heroes 2014 – ijzersterk, knotsgek en super stoer

by Theresia on 7 februari 2014

in Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Kunstboer girls SS14 allover LRAls Dutch Heroes met haar kinderkleding ergens in uitblinkt dan is het wel in unieke, opvallende prints. Deze zomer overtreffen de ontwerpers Tata, Loeke Look en Kunstboer, die onder het label Dutch Heroes hun collectie kinderkleding uitbrengen, zichzelf in knotsgekke en superstoere prints. Elke ontwerper komt, in zijn eigen stijl, met ijzersterke designs.

Kunstboer
Kunstboers kinderkleding voor meisjes laat prachtige, zoete dierenprints zien. Paarden en poezen omringd door rozen en vlinders. Heerlijke, bijna kitscherige portretjes. Voor jongens zijn er t-shirts met stoere dierenprints. Altijd met een grap à la Kunstboer. Wie krijgt geen glimlach van de poes met roze pruik? De kinderkleding is lekker kleurrijk. Blauw (Hawaiian blue), groen (classic green), rood (high risk red) en fuchsia overheersen deze zomercollectie 2014.

Kunstboer boys SS14 LRLoeke Look
Zazou heeft in de zomercollectie 2014 mooie, lieve t-shirts met prints van Loeke Look voor de allerkleinsten. Loeke Look maakt hippe lijntekeningen van leuke diertjes. Eenvoudig, maar oh zo opvallend en vrolijk. De meisjesprints hebben een mooie bling-bling glitter. Superblits! De jongens t-shirts hebben als grapje gekleurde bandjes op de mouw.

Tata
De jongens t-shirts en tassen van Tata zijn in de zomercollectie 2014 helemaal retro. Krachtige, retrokleuren in combi met geinige voertuigen zoals een lelijke eend maken deze zomercollectie 2014 super stoer. Met de Britse, Amerikaanse en Australische vlaggen verwerkt in de prints, krijgt de zomercollectie 2014 van Tata ook een internationaal tintje. Echt een collectie kinderkleding voor wereldwijze, coole ‘dudes’.

zazou_hippezDutch Heroes bij Zazou
Met deze zomercollectie 2014 hoort Dutch Heroes, met de kinderkleding van haar ontwerpers, Kunstboer, Loeke Look en Tata, totaal thuis bij Zazou, kids fashion with a twist!

 

 

 

 

 

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: