Dutch Dream Denim gaat twee keer zo lang mee!

by Theresia on 26 januari 2016

in ► Kids Fashion, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Ken je het hippe Hollandse denim label Dutch Dream Denim al? Het jeansmerk die broeken op de markt brengen met een dubbele kniestukken? Daar is over nagedacht! Zo gaat de broek van je zoon of dochter mooi twee keer zo lang mee. Een gat in je broek vallen is nu niet meer zo vervelend, er zit namelijk nog een laag onder. En het staat ook nog eens heel hip, zo’n scheur op je knietjes.

DutchDreamDenim-jumpsuit-Zazou-HipPeZ

Een idee waar de ontwerpster van Dutch Dream Denim, moeder van twee opgroeiende kinderen, goed over na heeft gedacht. Zo kunnen kinderen lekker spelen, skaten, in bomen klimmen en voetballen zonder bang te zijn dat ze met een kapotte broek thuiskomen. Een stuk relaxter voor moeder en kind, toch?

DutchDreamDenim-zomer2016-Zazou-HipPeZ

Naast dit mooie idee zijn de broeken van Dutch Dream Denim ook nog eens mooi ontworpen, met passie voor mode. Je vindt in de collectie slim fit en regular fit modellen, ieder met een moderne touch. Zo is er bij het ontwerpen van de jeans rekening gehouden met hippe details, een fijne pasvorm en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Naast de lange broeken is er nu ook voor de zomer 2016 een hippe collectie met korte modellen. Misschien niet allemaal met knietjes maar wel lekker hip. Je shopt deze prachtige collectie van Dutch Dream Denim bij Zazou!

Dutch_dream_denim_Zazou_HipPeZ

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: