137576779Ben je ook moeder van een ondernemend kind, de zoon die graag in bomen klimt of een dochter die heel graag gaat skaten en met regelmaat thuis komt met gaten in de broek? Zucht je er ook wel eens van als de zoveelste broek een gat op de knie heeft? Dan hebben we hier de oplossing voor jou: Dutch Dream Denim!

Het hippe Hollandse merk Dutch Dream Denim maakt broeken met dubbele knieën zodat de broek mooi dubbel zo lang mee gaat. Op de knietjes zitten om te spelen of eens vallen, dat is allemaal geen probleem. Spelen staat centraal bij dit merk. Kids moeten kunnen spelen en niet bang zijn om hun broek kapot te vallen.Groepsfoto-340x340

En zit er een gat in de bovenste laag, dan wordt de broek alleen maar hipper, want gaten in de broek is helemaal van nu! De broeken hebben een fijne pasvorm en zijn hebben een prima prijs/kwaliteitverhouding. Ga je voor de heerlijk zittende jog jeans of kies je liever voor een gewone jeans? Voor zowel de jongen als het meisje zijn er twee verschillende jeans in een hippe slimfit voor de meisjes met verschillende hippe details.

Zo’n broekje heb je al in de kast vanaf €24,95. RebelXS is de HIpPeZ webshop die deze prachtige collectie broeken in het assortiment heeft.