Ducky Beau lieve mode voor kleine Jochies en Meiskes

Ducky-Beau-vest-rood-wintercollectie-2014-2015Wow, wat een mooi en bijzonder merk is Ducky Beau zegt het team achter Jochie & Meiske. Het is een internationaal merk dat fantastische collecties brengt voor jongens en meiden, die met zorg gemaakt zijn. De collectie is een mix van lieve, klassieke ontwerpen. Ducky Beau staat erom bekend dat ze alleen werken met de beste stoffen en dat alle kleertjes tot in detail fantastisch uitgewerkt zijn.

Zo heeft elk kledingstuk zijn eigen mooie accenten en praktische details. Neem nou de fantastische rokjes met tule. Het hele rokje bestaat uit een mooie, comfortabele stof en daarover is de tule gestikt. Zo ziet het er super schattig uit en is het ook lekker warm te dragen. Hierbij is de overgang afgezet met een suède bandje. Te mooi!!!!step0002

Alle kledingstukken uit de collectie zijn onderling erg goed met elkaar te combineren waardoor het altijd een mooi geheel is voor je kleintje. Ook aan de kleine mannen hebben ze gedacht. Deze collectie heeft mooie vesten, polo’s en broekjes. Neem snel een kijkje bij Jochie en Meiske en laat je verrassen door de mooie, betaalbare collectie van Ducky Beau.