Ducksday – Heerlijk genieten van zon, zee en strand

by Theresia on 18 juni 2011

in ► Kids Fashion, Babykleding, Belgische merken, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding

Met het vooruitzicht op een heerlijke vakantie, lange dagen op het strand of aan het zwembad, genieten van de ontspanning en elkaar wil je natuurlijk jouw kind ook in de vakantie beschermen tegen allerlei ongemakken en gevaren. Zo is het verbranden van een kinderhuidje als eerste natuurlijk erg pijnlijk maar ook niet zonder gevaar. Daar heeft Ducksday iets geweldigs op verzonnen. Stoere surf- en strandpakjes van Ducksday Splash. De pakjes zijn gemaakt van lycra en beiden bescherming tegen schadelijke UV zonnestralen met een bescherming van UPF50+.

Voor de kleintjes in de maten 80-86 tot en met 98-104 zijn er voor de meisjes hippe pakjes met een prachtige bloemprints op de body en mouwtjes met een afwerking in fuchsia, de jongenspakjes in deze maten hebben een gemengde print in wit met blauwe streep voor de body en wit/rode prints voor de mouwtjes en kraagje. De pakjes zijn makkelijk aan en uit te trekken doordat ze een luiersluiting met drukkers onderaan hebben.

Voor de meisjes en jongens in de maten 110-116 tot en met 122-128 zijn er stoere pakjes in surflook: Ducksday Surf. Ook dit zijn prettig dragende en hippe pakjes van lycra. Alle kleding voelt heerlijk zacht omdat ze gemaakt zijn van een comfortabele stretch (nylon/elastan) en een groot voordeel: de pakjes zijn zo droog.

Er zijn zelfs bijpassende mutsjes verkrijgbaar voor de jongens en meisjes. Zo zie je maar dat je ook middenin de zomer je kindje veilig en beschermd op het strand kan laten genieten van alle mooie dingen. Deze hippe pakjes zijn verkrijgbaar bij de HipPeZ aangesloten shop Malou4kids.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: