Dromelot nachtpon | HipPeZ MusthaveZ

by Theresia on 21 december 2011

in Hippez Blognieuws, Mode MusthaveZ

HipPeZ MusthaveZ – Bij de 72 aangesloten HipPeZ winkels is zo ontzettend veel hippe kinderkleding te vinden dat we via ons nieuwe blogrubriek HipPeZ MusthaveZ de leukste kleding onder jouw aandacht brengen.

De keuze van vandaag is gevallen op deze nachtpon Biggekruid van Dromelot. Dromelot meisjes nachtpon in wit katoenen tricot met een subtiele navy print. Langs de hals is dit ponnetje afgewerkt met een tricot band met kantrandje, aan de voorkant sluit het met een strik en drie knoopjes. De mouwtjes zijn afgewerkt met een navy bandje met daarop een klein, rood zijden roosje. De prachtige kwaliteit katoen zorgt voor een blijvend mooie pasvorm en kleurechtheid. Een nachtponnetje van topkwaliteit. Het mooie ontwerp, de kwaliteit en de afwerking zijn de belangrijkste kenmerken van het merk Dromelot. Het ponnetje wordt geleverd in een tricot opbergzakje met bijpassende print.

Deze prachtige nachtpon van Dromelot is te koop bij bodybasics4kidz in de maten 92 tot en met maat 152. Tijdelijk met een korting van 20% dus wees er snel bij.

Bodybasics4Kidz
Nieuwe kinderkleding (0-12 jaar) Ondergoed, pyama’s, badgoed en beachwear van Zoïzo, Mijn en Holly’s.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: