step0002 (1)Dress to impress dat geldt niet alleen voor de mannen en de vrouwen maar ook zeker voor de kinderen. Er goed uitzien is je goed voelen en complimentjes ontvangen. Bovendien geeft een goed uiterlijk je zelfvertrouwen en dat is soms net het kleine beetje wat jouw kleine meisje nodig heeft. Dress to impress slaat helemaal op de nieuwe collectie jurkjes bij Janey! 

Janey heeft prachtige jurkjes gemaakt in all-over prints en stiekem is het nog lastig kiezen want stiekem zijn ze allemaal even leuk. Wat dacht je van deze kleurrijke jurk met een grafisch lijnenspel? Het is een fijn dragen halterjurkje van Janey die je in de nek vastknoopt. De achterzijde van het jurkje is mintgroen. Wat je lievelingskleur ook is, hij zit hier vast in het kleurenpallet van het jurkje.

Maar ook het jurkje Amsterdam is een vermelding waard. Hoe leuk is de print van fietsen tegen een leuning van een brug over één van de Amsterdamse grachten. De herkenbaarheid spat van het jurkje af. Een ware must have is het met zijn paarse achterzijde. Gemaakt van heerlijke rekbare tricot zodat het perfect zit en je dochter het jurkje keer op keer wil dragen omdat het zo fijn zit. Deze topper is verkrijgbaar in maat 92-140.

amsterdam-jurkje

 

step0002Nog zo’n heerlijk, zomers jurkje is het Hawaï jurkje van Janey. Deze vrolijke Hawaï print maakt je iedere keer dat je dochter hem draagt vrolijk. De kleurrijke bloemen en planten maken het een hip en opvallend geheel. Een jurkje waar je mee aan kunt komen. Combineer hem met een vestje en een legging wanneer het wat koeler is en van de zomer heb je alleen een paar hippe slippertjes nodig. Ook dit jurkje is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 140 en heeft een prima prijs-kwaliteit verhouding. Een jurkje dat je draagt, was en weinig in de kast zal liggen.

Dit is maar een kleine greep van de super leuke jurkjes die je vindt in de Girlie Girl collectie van Janey-kidswear. Welke vind jij de leukste?

13558853903_aa1c4f2864_o

Janey Kidswear Trendy en stoere kinderkleding (2-10 jaar) maar ook strijkapplicaties en diverse accessoires.