Dottig | shirts met paarden en newborn petticoats

by Caroline | HipPeZ on 20 augustus 2011

in Hippez Blognieuws, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Dottig verkoopt leuke shirts in vrolijke kleuren! Je kan zelf bepalen welke afbeelding op welk kleur shirt bedrukt wordt. Wel zo handig als je het moet combineren met die ene broek of rok.

De laatste afbeelding die Dottig heeft laten ontwerpen is een prachtig wit paard. Veel meisjes zijn gek op paarden. Jouw kind ook? Dan doe je haar een groot plezier met zo’n mooi shirt. En het is geen probleem dat het haar lievelingsshirt wordt, want de afbeelding is wasbaar op 40 graden en blijft mooi! De afbeelding is niet mat, maar mooi hoogglans, net zo scherp als een foto!

Er is ook een leuk bijpassend armbandje gemaakt met een paardenbedel. Misschien een idee om kado te geven, want ze worden feestelijk verpakt.

De eigenaresse van Dottig is steeds op zoek naar nieuwe hippe items en daarom zijn er ook bijpassende tule rokken (petticoats) te koop. Zo maak je de outfit wel helemaal af. Ze zijn er al vanaf newborn en ook heel geschikt voor een fotosessie! Veel klanten gingen je voor en bestelden het voor hun dochter als verrassing voor hun verjaardag!

Momenteel zijn de tule rokken in de actie voor € 29,95 dus doe je voordeel en neem snel een kijkje op de site van HipPeZ Shop www.dottig.com.

Dottig

Dottig
Eigen label met originele meisjeskleding (0-14 jaar) shirts met prints, tulerokken en topjes.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: