Dottig outfit om vrolijk van te worden

Bij Dottig.com houden ze van vrolijke kleding voor de meisjes en verzinnen ze iedere keer weer wat nieuws. Deze keer is het een nieuw, vrolijk shirt voorzien van twee kanaries, met beide een strikje, op een roze gerbera. De rand die er omheen zit is verkrijgbaar in geel of aquablauw, het is maar net op welke van de 9 kleuren je deze afbeelding wilt hebben. Combineer het shirt met een pettiskirt en een bloem voor in het haar en je dochter ziet er fleurig, kleurrijk, hip en zomers uit. Als dat niet Dottig is?

Voor de shirts wordt de maatvoering van de Hema basic shirts aangehouden, deze hebben een normale pasvorm en bevatten 5% elasthan waardoor het shirt een perfecte pasvorm heeft en behoud. Het shirt valt mooi aansluitend en zijn de meeste shirts van biologisch katoen, dat wil zeggen dat het verbouwd is zonder het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en pesticiden. Daarbij is biologisch katoen natuurlijk veel minder schadelijk voor het milieu.

De afbeeldingen die worden gebruikt zijn hoogglans en haarscherp. De shirts zijn binnenste buiten te wassen op 40 graden maar zit er een bewerking als een kantje of een rouche aan dan moet het in de handwas. Maar die instructies worden allemaal bijgeleverd zodat er niets mis kan gaan. Bezoek de HipPeZ shop Dottig.com.