Dottig – hippe shirts voor het najaar

by Theresia on 4 september 2011

in ► Kids Fashion, Babykleding, Hippez Blognieuws, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Dottig is klaar voor het najaar! Alle shirts worden vanaf heden geleverd met lange mouw. Dottig heeft een doorlopende collectie en vult steeds nieuwe items aan. Dit keer is er een Hollands tegeltje ontworpen waarin de naam van jouw kind kan komen. Er zijn twee varianten te verkrijgen, één met klompjes en één met een molentje. De eigenaresse van Dottig werkt samen met Studio Thyralantijn en vond het ontwerp geschikt om geboortekaartjes van te maken, deze zijn nu dus ook te koop bij kaartje2go.De collectie van Dottig is uitgebreid met nieuwe applicaties in vintage, grappige popjes, leuke teksten voor tienershirts en nieuwe haarschuifspelden.

Voor diegene die in oktober nog lekker even naar de zon gaan is het shirt met ijsjes in rood/wit/blauw natuurlijk ook wel erg leuk. Maar wil jij je vast voorbereiden op het najaar dan bestel je een shirt met een lekkere donutprint erop met een bijpassende tule rok. Werkelijk een plaatje om te zien.

Na veel vraag heeft Dottig haar collectie uitgebreid met een jongenslijn. Leuke, hippe shirts voor zowel baby’s als jongens die houden van stoere afbeeldingen en teksten. Er zijn ook prachtige shirts voor de kleinsten om als kraamcadeau te geven. Wat dacht je van een beschuit met muisjes en met de naam en geboortedatum van de new born? Zeker weten dat je veel succes boekt bij de kersverse ouders.

Dottig
Eigen label met originele meisjeskleding (0-14 jaar) shirts met prints, tulerokken en topjes.

 

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: