Dottig: hippe meisjesshirts

by Theresia on 23 februari 2011

in Hippez Blognieuws, Nederlandse merken

Dottig – enig, lief, schattig, snoezig en vertederende meisjesshirts. Dit zijn enkele synoniemen voor Dottig.

Bij Dottig vind je kwalitatieve shirts met originele afbeeldingen in hoogglans die ook na vele malen wassen prachtig blijven. De eigenaar is geïnspireerd door vooral polkadots, maar ook ruiten, roezels, strikjes, roosjes, lintjes, kant en nog veel meer…

Het resultaat zijn vrolijke shirts met afbeeldingen waar kinderen dol op zijn. Omdat ook vele moeders deze hippe shirts graag wilde bestellen voor zichzelf zijn de shirts te verkrijgen vanaf maat 56 tm XL. Voor ieder wat wils.

Een kleine greep uit de collectie: een giraf, dolfijn, pandabeer, chihuahua, paard, Spaanse schoen en een taart. Het shirt met de afbeelding van een taart doet het bijvoorbeeld enorm goed als verjaardagsshirt. 

Het is enorm moeilijk kiezen uit al die prachtige prints. Eén ding is zeker de complimenten zijn niet te tellen zodra je dit shirt aantrekt.

Om het geheel af te maken zijn er bij HipPeZ aangesloten winkel ook armbandjes, haarknipjes, elastieken, haarbanden, bandana’s en grote bloemen voor in je haar te koop. Word jij, net als wij van HipPeZ, ook zo blij van deze fleurige prints? Surf dan snel naar Dottig.

Ook interessant:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: