Ja, je leest het goed, Dottig gaat vintage! Wat inhoudt dat Dottig weer een prachtig uitbreiding heeft van het assortiment. En dan hebben we het niet over tweedehands maar nieuwe kleding met de juiste vintage look, want dat is helemaal HIP! Vintage is in België al een hele tijd populair, maar ook Nederland moet er aan geloven, als het aan Dottig ligt.

De vintage pettiskirts hebben een mooie matte, poederachtige kleur. Bij Dottig kun je deze pettiskirts natuurlijk bestellen. Bijvoorbeeld in de kleur blosjesroze, theeroos, vintage paars, robijnrood, champagne en nog veel meer. Combineer meteen met een shirt naar keuze. Wat dacht je van een hertje in zachte poederachtige kleuren of poes!

Om nog even in de vintage sfeer te blijven, is er nu ook het ouderwetse leesplankje. Helemaal te gek! En ook is er een engeltje toegevoegd. Want die kan iedereen wel op zijn schouder gebruiken, toch?

De rubriek met de vintage shirts wordt vanaf nu regelmatig aangevuld bij Dottig. Dus raak je net zo betoverd als wij, dan is er heel wat te shoppen!