Dottig for girls

Dottig.com doet haar naam meer dan eer aan. Het hele assortiment in deze shop is DOTTIG. Pettiskirts, tutu’s, feestjurkjes, verjaardagssetjes, feestkleding, jumpsuits, doop- en communiekleding, setjes voor fotoshoots, cake smash setje, jurkjes, badkleding, schoentjes, been- en haarmode en allemaal even schattig.

Dottig-HipPeZ

De vele kantjes, rushes en glitters maken van jouw dochter een ware prinses. Voor ieder feestje een geweldige outfit. Wanneer je dochter net geboren is en je op zoek bent naar kleding voor de new born shoot dan ben je bij Dottig aan het juiste adres. Ook voor de hippe cake smashes zijn er bijpassende, feestelijke outfits. Wanneer de kleine meid jarig is kun je haar een echte verjaardagsjurk aantrekken met het cijfer van haar leeftijd voorop. Of wanneer ze communie doet of bruidsmeisje mag zijn, met zoveel feestjurken en pettiskirts maakt zij zeker de blits.

Ook voor de dottigste badmode, al dan niet met zonnemutsje, ga je naar Dottig.com. Zelfs voor de meisjes die helemaal verliefd zijn op Frozen…… je raadt het al. Je shopt hier ook de leukste Frozen jurkjes, of die hele leuke van Minnie Mouse. Kortom wanneer je van uitpakken houdt voor jouw kleine meid slaag je hier zeker.

►Direct shoppen bij HipPeZ Webshop: Dottig.com