Wanneer je jouw kindje wilt laten dopen, of wanneer jouw kleintje bruidsjonker of bruidsmeisje mag zijn, ben je vast op zoek naar de mooiste doop- en bruidskleding voor kinderen. Eileen4kids heeft een schitterende collectie doop- en bruidskleding van Hobea. Van de schattigste pakjes tot de mooiste witte jurkjes. 

Doop- en bruidskleding - Eileen4kids - HiPPeZ

Doop- en bruidskleding

Laat jij je kindje dopen in een doopjurk die al decennia lang in de familie is of ben je op zoek naar iets nieuws? Ga je voor een mooi wit jurkje voor een meisje of een pak voor een jongetje? Dan mag je deze doop- en bruidskleding collectie van Hobea niet missen.

Het fijne aan deze kleding is is dat je het zowel voor de doop kunt dragen en als bruidsjonker of bruidsmeisje. Eigenlijk is dit supermooie kleding die je op iedere feestelijke gelegenheid kunt dragen. Van de allermooiste witte jurkjes, al dan niet bewerkt tot een 5-delig pakje voor de jochies. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schattig wit gebreid jurkje in een beeldig motiefje met bijpassend mutsje of voor een glad jurkje met prachtig borduursel en kraaltjes. Het is maar net voor welk jaargetijde je dit beeldige jurkje nodig hebt.

Hobea-bruidsjonker-pak-Paul-Eileen4Kids-4-Hippez

De bruidsjonker

Voor de bruidsjonkers of de kleine mannetjes die gedoopt worden zijn er verschillende pakjes in klassieke snit en kleuren verkrijgbaar. Van een heel kostuum inclusief pet en/of vlinderdas. Zijn ze niet schattig? Net zo mooi gekleed als de bruidegom zelf, maar dan in een mini maatje. De kostuums zijn verkrijgbaar in grijs en donkerblauw. En kun je kiezen uit een overhemd, bretels, vlinderstrik en een broek of voor een compleet kostuum inclusief jasje en pet. Te schattig!

Hobea-Doopjurk-Lena-Eileen4Kids- hippez

Feestelijke outfit

Deze pakjes en jurkjes zijn verkrijgbaar vanaf 68 t/m 98 en sommige zelfs al vanaf maat 56. Ook tijdens de kerst en oud & nieuw zien de kleintjes er heel feestelijk uit. De kleding is gemaakt van een fijne, lichte stof die ook nog eens goed gewassen kan worden. Of wat dacht je van een fotoshoot, een caksmash of een verjaardag? Voor de prijs hoef je het niet te laten, zoveel luxe voor een hele betaalbare prijs. Voor nog geen €50 heb je al een supermooi jurkje of pakje. Je maakt de outfit helemaal af met de bijpassende sokjes en leren slofjes van Hobea.

Je shopt deze doop- en bruidskleding van Hobea online bij de Hippez aangesloten webwinkel Eileen4kids.com.

Hobea-bruidsjonker-pak-Elias-Eileen4Kids - Hippez

Benieuwd naar de leren slofjes van Hobea? Lees hier verder>>>