Done by Deer poppenbed

by Theresia on 2 juni 2017

in ► Kids Lifestyle, Spelen

Alle poppenmoeders opgelet! Bij LovelyLittleOne vonden wij het allermooiste poppenbedje ever van het hippe Deense label Done by Deer. Zeg nou eerlijk, welke moeder en dochter wil nu niet dit geweldige poppenbedje voor al haar poppen en knuffels?

done-by-deer-poppenbed - LovelyLittleOne - HipPez

Eerder werd ik al ontzettend enthousiast over de Little interior kinderkamermeubels van Done by Deer, die ze vrij recent op de markt brachten. Je leest er alles over op mijn blog bij Hippeshops.nl. Vandaag maakte mijn hart een sprongetje toen ik dit schattige poppenbedje in dezelfde stijl ontdekte bij LovelyLittleOne.

Little-Interior-by-Done-by-Deer-Mevrouw-Schaap-hippeshops

Dit oogstrelend mooie poppenbed is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit MDF en is zo degelijk dat jouw kindje(s) er gegarandeerd jaren speelplezier van zal/zullen hebben. Bovendien kan hij vervolgens bewaard worden voor de volgende generatie.

Het poppenbed heeft een afmeting van 50 x 28 x 35 cm waardoor het geschikt is voor de meeste poppen en knuffels. Het ledikantje wordt geleverd met een  gewatteerd matrasje. Het dekbedje is apart te bestellen. Zowel het bedje als het dekbedje zijn verkrijgbaar in de kleuren roze en grijs. Je shopt dit prachtige poppenbedje plus dekbedje online bij LovelyLittleOne.com

lovelylittleone - HipPeZ

 

Ook interessant:

Previous post:

Next post: