Do It Yourself met hippe strijkapplicaties

by Theresia on 24 juni 2015

in Babykleding, Jongenskleding, Meisjeskleding, Nederlandse merken

Bij HipPeZ aangesloten webshop BenIkHip hebben ze misschien wel het grootste aanbod in strijkapplicaties, velours en full color. Met de keuze uit iets meer dan 600 verschillende soorten full color strijkapplicaties is het misschien wel wat lastig kiezen. Ze hebben allemaal één ding gemeen,  ze zijn allemaal te leuk om te laten liggen. Het enige wat je nodig hebt is een gewassen shirt, rokje of jurkje, een strijkapplicatie, strijkplank en strijkbout.

BenIkHip-strijkapplicaties-Hippez

Ga je voor een uni kleur shirtje, een rokje met print of dat lieve jurkje wat wel iets extra’s kan gebruiken? Met een strijkapplicatie uit het assortiment van BenIkHip maak je er iets unieks van. De applicaties zijn er voor alle leeftijden, lieve, grappige, guitige, stoere, schattige, vintage, noem het en het is er.

BenIkHip-Strijkapplicatiesboys-HipPeZ

Bij de strijkapplicaties wordt een strijkinstructie geleverd, zo kan er niets meer misgaan. Kies de favoriete afbeelding van je zoon of dochter, die stoere dino of wordt het een paard? Maak er een uniek kraamcadeau van door de applicatie op een rompertje te strijken of op een lief babyshirtje. Plaats hem in het midden, de achterzijde of aan de onderkant langs de zoom, varieer er maar op los. Zie hoe lief dat hertje staat op dat simpele witte shirtje, of het poesje op het rompertje. En voor de jarige kies je bijvoorbeeld ie vrolijke cupcake! BenIkHip is het adres voor al deze hippe strijkapplicaties.

BenIkHip-strijkapplicaties

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: