Djeco Bigboum olifant

by Theresia on 14 mei 2018

in ► Kids Lifestyle, Spelen

Vind jij het ook zo leuk om een spelletje te spelen met je peuter? Zo’n spel waarbij het spannend is, uitdagend en waar jullie beide vreselijk om kunnen lachen? Bigboum olifant van Djeco is zo’n spel wat je keer op keer weer kiest om mee te spelen. Hip gespot bij Dreumesenzo.nl.

Bigboum olifant Djeco - Dreumesenzo - HiPPeZ

Djeco Bigboum olifant

Bigboum olifant is een schattig olifantje van vinyl dat op zijn billen balanceert. Op zijn slurf en pootjes kun je verschillende blokjes leggen, maar pas op!, want ze mogen er natuurlijk niet afvallen. Welk blokje kun je het beste waar kwijt? Wanneer Bigboum olifant zijn evenwicht verliest vallen alle blokje eraf en heb je het spelletje verloren. Een heerlijk spel om met twee of meer te spelen. Spannend om te kijken welk blokje waar het beste blijft liggen, het helpt je kindje in de ontwikkeling van de fijne motoriek door het zo voorzichtig mogelijk neer te leggen. Ook het ruimtelijk inzicht komt bij dit spel aan bod, en het is natuurlijk lachen, gieren, brullen als alle blokjes eraf vallen.

Bigboum olifant Djeco - Dreumesenzo - HipPeZ

Spelen, ontwikkelen en lachen

Dit mooie, kleurrijke spel is geschikt voor peuters vanaf 2 jaar. En het fijne aan Bigbouw olifant is dat je het jarenlang kunt spelen, het blijft namelijk leuk en uitdagend om alle blokjes een plek te geven en het olifantje goed te laten balanceren.

Verdeel de blokjes evenredig onder de spelers en kies keer op keer voor het juiste blokje op de juiste plaats. De kleurrijke blokjes zijn er in verschillende vormen, in blank hout, geverfd en zelfs met een leuke print. Het grijze olifantje heeft er altijd veel plezier in om te balanceren op zijn ronde billen, kijk maar naar de vrolijke lach. Ook is het leuk om met de blokjes te spelen zonder het olifantje. Dit speelgoed zorgt niet alleen voor urenlang pret, het gaat jaren mee en zorgt ongetwijfeld voor vele lachsessies met je kleintje.

Je shopt dit vrolijke olifantje Bigboum van Djeco online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Dreumesenzo.nl 

Olifant Bigboum Djeco - Dreumesenzo - HipPeZ

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: