DIY label geboortekaartjes bij Blijkaartje

Oud

Is er een baby op komst en wil je graag een anders dan anders geboortekaartje? Dan ben je bij Blij kaartje aan het juiste adres. Daar hebben ze een geweldig assortiment do it yourself geboortekaartjes in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld het schattige label geboortekaartje.

Blijkaartje diy geboortekaartjes label HipPeZ

Deze label geboortekaartjes bestaan uit twee labels die je zelf helemaal naar wens kunt ontwerpen. De kaartjes worden voor je gestanst en het enige wat je zelf nog hoeft te doen is de labels aan elkaar te verbinden met bijvoorbeeld een mooi touwtje of lintje in een matchende kleur. Je kunt kiezen uit één van de vele voorbeelden of helemaal blanco starten en je eigen kaartje ontwerpen.

Wanneer je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van de kaart staat het creatieve en professionele team van Blijkaartje.nl graag voor je klaar om jou te helpen om het kaartje van jouw dromen te creëren. Wanneer je het kaartje helemaal naar wens hebt en benieuwd bent hoe het er in real life uit ziet kun je met code drukproef-1302 een gratis exemplaar aanvragen.

Blijkaartje - diy geboortekaartjes - HipPeZ

Naast de lieve label kaartjes is er ook keuze uit bijvoorbeeld ronde geboortekaartjes, strookkaartjes en minikaartjes. De minikaartjes zijn ontzettend leuk om als extra aan je geboortekaartje te hangen. Je kunt er bijvoorbeeld een uitnodiging van maken voor een kraamborrel of het kaartje voorzien van een lief gedichtje. Zo zie je dat je bij Blijkaartje veel meer shopt dan de doorsnee geboortekaartjes. Hiermee kom je verrassend, origineel en uniek voor de dag met de aankondiging van jullie baby.

Je shopt deze hippe en unieke geboortekaartjes online bij HipPeZ aangesloten webwinkel Blijkaartje.nl

Blijkaartje - diy ronde geboortekaartjes - HipPeZ